Restoranti i Hotel Tirana Ksamil Gift
RESTORANT - PICERI Restoranti i Hotel Tirana Ksamil ofron kuzhinë italiane dhe nordike, prodhime deti, një kuzhinë inovative ku përdoren prodhime shumë të freskëta sezonale vendase.

Dhomat

Entertainment Hotel Tirana Ksamil