Dhomë Double

Dhomat Double (2p) janë të dekoruara me shije për të bërë qëndrimin tuaj më të këndshëm. Kjo lloj dhome është menduar për çifte.

Çmimet e dhomës
Qershor 2019 Korrik 2019 Gusht 2019 Shtator 2019
36 Euro / Nata 46 Euro / Nata 56 Euro / Nata 36 Euro / Nata

Facilitetet e dhomës

 • Internet Wifi
 • Telefon
 • Dedektor tymi dhe zjarri
 • Tharëse Flokësh
 • Mini-bar
 • TV Satelitor dhe Kabllor
 • TV Flat
 • Kasafortë

Akomodimi në hotel përfshin

 • Parking 24 orë
 • Ambjente argëtimi
 • Shërbim 24 orë


Llogaria Bankare e Tirana Hotel Ksamil:
Alpha Bank Swift: CRBAALTR
Iban ALL: AL14902113190141230016399967
Iban Eur: AL77902113190141230018272291