Restorant - Piceri

Restoranti i Hotel Tirana Ksamil ofron kuzhinë italiane, prodhime deti, një kuzhinë inovative ku përdoren prodhime shumë të freskëta sezonale vendase. Kuzhina jonë ofron një ndërthurje të klasikes dhe modernes, duke ju befasuar me shumë shije dhe elegancë.

Në Restorantin tonë, ju do të gjeni një mëngjes të pasur buffe, specialitet më të fundit të kuzhinës italiane me kuzhinierë me eksperiencë ndërkombëtare. Në restorantin tonë mund të gjeni picat italiane , me picier me një eksperiencë të gjatë italiane.

Tirana Hotel Ksamil ofron gjithashtu shërbim taxi.